Egyedi szoftverfejlesztés

A szoftverek, informatikai megoldások fejlesztésekor arra törekszünk, hogy Ön pontosan olyan terméket kapjon, amilyenre szüksége van, ami az Ön munkáját a lehető legjobban segíti.

A fejlesztést megelőzően felmérjük és alaposan megismerjük a fejlesztendő területhez kapcsolódó gyakorlati folyamatokat és az Ön igényeinek megfelelően megtervezzük a kívánt alkalmazást. A tervet Önnel folyamatosan egyeztetve készítjük el, hogy az pontosan megfeleljen az Ön elvárásainak.

Ha szükséges a projektet több fázisra bontjuk, így az Ön számára fontosabb részfunkciókat hamarabb használatba veheti. Lehetőség van arra is, hogy fejlesztés közben kipróbálja a terméket és változtasson rajta. Folyamatos, többlépcsős teszteléssel biztosítjuk, hogy a végeredmény hibamentes legyen.

Az elkészült terméket üzembehelyezzük, használatát betanítjuk, segítünk a környezet kiépítésében és az üzemeltetésben.

A következő egyedi fejlesztéseket kínáljuk Önnek:

  • Az igényeihez legjobban igazodó integrált vállalatirányítási rendszer (ERP) kialakítása, betanítása, üzemeltetése és a hozzá kapcsolódó hardver rendszer kiépítése, felügyelete.

  • Meglévő vállalatirányítási rendszeréhez (bármilyen típusú is legyen) kiegészítő szoftverek fejlesztése, az adataiból tetszőleges listák készítése, adathibák keresése.

  • Webes alkalmazások fejlesztése.

  • Mobil alkalmazások fejlesztése.

  • Ipari mérőeszközök, robotok fejlesztése és illesztése bármilyen ügyviteli rendszerhez.

Továbbá: Egyedi szoftverfejlesztés bármilyen feladatra, eszközre, operációs rendszerre.

Forduljon hozzánk bizalommal! Kérését rövid határidővel, kedvező áron, nagy megbízhatósággal teljesítjük.